Ra Jodo (Via Valen)

Chord Ra Jodo (Via Valen)


[intro] 
A  B  E  C#m  F#m  B  E 


[chorus] 
       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 

A                 B 
Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
     G#m                C#m 
Membawa calon mantumu muleh 
             A                   B 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
                  E 
Marang calon besanmu 

            A                  E 
Sak tenane ati iki loro loro loro 
             B                        E 
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
            A                         E 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
             B                       E 
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

       C#m                  G#m 
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
     A                   E         B 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

C#m 
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
G#m 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
A 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
E                       B 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 


[chorus] 
       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 


[int]
E 


A                 B 
Mama papa maafkan aku yang tak bisa 
     G#m                C#m 
Membawa calon mantumu muleh 
             A                   B 
Mergo anakmu iki ra diparingi restu 
                  E 
Marang calon besanmu 

            A                  E 
Sak tenane ati iki loro loro loro 
             B                        E 
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo 
            A                         E 
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko 
             B                       E 
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo 

       C#m                  G#m 
Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi 
     A                   E         B 
Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo 

C#m 
Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui 
G#m 
Tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti 
A 
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki 
E                       B 
Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni 


[chorus] 
       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 

       A        B            E 
Maafkanku kali ini harus pergi 
C#m      A             B        E 
Meninggalkan kamu yang aku sayangi 
        A        B          E 
Banyu moto iki mili nguras ati 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui 
C#m      F#m       B         E 
kelingan tresnoku ora direstui




Index Lagu